Több balesetnél avatkoztak be megyénk tűzoltói hétfőn

2022. július 05. 09:25

Két személygépkocsi ütközött Nagykállónál hétfőn. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték el.

Csengerben is közúti balesethez riasztották a település önkormányzati tűzoltóit, ahol a beavatkozók áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 

Nyírpazonynál két személyautó ütközött tegnap. Az egyik gépkocsi egy tűzcsapot kiütött. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanítottak, majd megszüntették a közúti akadályt. 

Két helyszínen jelzett hétfőn Nyíregyházán a szén-monoxid érzékelő. Mindkét társasházi lakásban a nyíregyházi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek megerősítették a gyilkos gáz jelenlétét. A beavatkozók átszellőztették az ingatlanokat és értesítették a kéményseprőket. 

Nyíregyházánál két helyszínen és Tiszakanyáron száz, Ajaknál háromszáz négyzetméteren lángolt a vegetáció. Kántorjánosi és Őr között fél hektáron vágástéri hulladék lángolt. A beavatkozó tűzoltóegységek kéziszerszámokkal, puttonyfecskendőkkel és több vízsugárral számolták fel a tűzeseteket.