Pótfelvételi lehetősége

2022. augusztus 03. 08:20

Pénteken éjfélig még van lehetőség jelentkezni a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának Katasztrófavédelmi Intézeténél induló szakokra.

Július 26-tól újra megnyílt a lehetőség bejutni az Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Katasztrófavédelmi Intézetének képzéseire. Az intézmény több, államilag támogatott, nappali és levelező munkarendű alap- és mesterképzést kínál leendő hallgatóinak.

A Július 26-tól újra megnyílt a lehetőség bejutni az Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Katasztrófavédelmi Intézetének képzéseire. Az intézmény több, államilag támogatott, nappali és levelező munkarendű alap- és mesterképzést kínál leendő hallgatóinak. 

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának Katasztrófavédelmi Intézete ajánlatában a pótfelvételivel számos lehetőség nyílik. Pályázni lehet a nappali munkarendű tűzvédelmi mérnöki alapképzési szak államilag támogatott képzésére, valamint a tűzvédelmi mérnöki szak levelező képzésének államilag támogatott és költségtérítéses formáira.

A katasztrófavédelem alapképzés szakirányai közül nappali munkarendben kizárólag a tűzvédelmi és mentésirányítási szakirány költségtérítéses formájára lehet beadni jelentkezést.

Költségtérítéses, levelező formában a katasztrófavédelem alapképzés mindhárom szakirányára, azaz iparbiztonsági, katasztrófavédelmi műveleti, tűzvédelmi és mentésirányítási szakirányra lehet jelentkezni, az államilag támogatott, levelezőn végzett képzési forma azonban kizárólag a katasztrófavédelmi műveleti, illetve iparbiztonsági szakirányán nyílik meg.

A katasztrófavédelem mesterképzésére jelentkezőknek egyaránt lehetőségük van költségtérítéses és államilag támogatott képzési formára is beadni pótjelentkezésüket.

A képzésekkel kapcsolatos további hallgatói információk az alábbi linken érhetőek el:

https://kvi.uni-nke.hu/hallgatoknak/hallgatoi-tajekoztatok

A pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzések a felvi.hu honlapon július 26-án jelentek meg. Jelentkezni a felvi.hu felületen lehet, egyetlen képzés megjelölésével. Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 5., péntek éjfél, azaz 23 óra 59 perc. A ponthatárokat augusztus 27-én hirdetik ki.