Két autó is árokba hajtott

2022. november 23. 10:57

Két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei baleset után végeztek műszaki mentést kedden a tűzoltók.

Kálmánházánál, egy személygépkocsi letért a 35124-es útról, árokba hajtott, majd a tetejére borult. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kerekeire állították az autót, majd elvégezték annak áramtalanítását. Mátészalkán, a Széchenyi utcában történt baleset. Egy személygépkocsi árokba hajtott, a helyi tűzoltók vonultak az esethez, áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Tűz keletkezett egy tiszaszalkai, lakóházzal egybeépített melléképületben kedd délelőtt. Tűzifa, valamint az épület tetőszerkezete is lángra kapott. A tűz a lakóházra nem terjedt át. A lángokat a vásárosnaményi önkormányzati és a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók fékezték meg két gyorssugárral. Az egységek hőkamerával átvizsgálták a tetőszerkezetet. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, személyi sérülés nem történt.

Lerakódott korom égett egy ház vegyes tüzelésű kazánkéményében tegnap délután, Papon. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el az izzó részeket. Az ingatlan fűtése más módon megoldott, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Az esetről értesítették a kéményseprőket.