Március hetedikei beavatkozások

2023. március 08. 10:48

Egy nábrádi varroda kazánházának födémrésze égett, valamint egy falba épített gerenda is izzott tegnap dél körül. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók vízsugárral, kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az épületben nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre sem került sor. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Sertésólnak használt melléképület tetőszerkezete gyulladt ki tegnap este a nagycserkeszi Ady Endre utcában. A tizenkét négyzetméteres épületből kihajtották az állatokat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét tartott. Személyi sérülés nem történt és a jószágoknak sem esett bajuk.

Árokba csapódott, majd fának ütközött egy személygépkocsi a 4115-ös útnál, Tiszaszentmárton térségében. A záhonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Fatüzelésű tűzhely füstölt kedden egy nyíribronyi családi házban. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók megvizsgálták a kéményt, de tűz és koromlerakódás nem volt benne. A tűzhely füstjáratai tömődtek el korommal, az egység kitisztította a berendezést.