Május 24-ei tűzoltói beavatkozások

2023. május 25. 08:09

Két személygépkocsi ütközött a 4911-es úton, Máriapócsnál. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően a közúti akadályt megszüntették. Az autókban összesen öten utaztak, a mentők négy főt könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak.

Két nagy méretű fa úttestre dőlt a baktalórántházi Petőfi utcában. A teljes útzárat képező fákat a helyi hivatásos tűzoltók távolították el. 

Tűz ütött ki szerda este egy húsfeldolgozó üzem kompresszorházában Nyírgelsén. Egy vákuumszivattyú gyulladt ki és elektromos vezetékek égtek a hulladékgyűjtő csarnokhoz hozzáépített kompresszorházban. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával debreceni, mátészalkai, nyíradonyi és nyírbátori hivatásos, illetve a szakolyi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet, amely átterjedt a csarnokra és annak tetejére is. A tűzzel érintett épületrészben nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt.