Tűzoltói beavatkozások szeptember 12-én

2023. szeptember 13. 09:12

Meghibásodott gázpalackról is kaptak tegnap bejelentést a tűzoltók.

A mátészalkai hivatásos tűzoltók városukba, egy Ecsedi utcai lakóházhoz vonultak. Az egység áramtalanította az ingatlant, a konyhában leszerelték a tűzhelyről a palackot, majd biztonságos távolságba kivitték az udvarra és felügyelet mellett leengedték.  

 

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz fű tegnap Tiszaeszlár külterületén. A lángok egy vetőgépet is károsítottak. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy gyorssugárral oltották el a tüzet. 

Szintén a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók avatkoztak be városukban, a Keskeny utcában, ahol foltokban, száz négyzetméteren lerakott kommunális hulladék égett. Az egység puttonyfecskendővel, kéziszerszámokkal fékezte meg a lángokat. Személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

 

Kapcsolószekrény égett egy nyírgyulaji, mezőgazdasági telephelyen. A lángok átterjedtek az alatta lévő száraz fűre, mintegy öt négyzetméteren. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kézi porral oltó tűzoltó készülékkel és egy gyorssugárral oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.