Csütörtökön történt

2023. szeptember 15. 10:01

Kilyukadt egy kemence egy kisvárdai cég olvasztórészlegén. A kifolyt fém olvadék megsértette a mozgatását végző hidraulika rendszerét, majd a hűtővízbe folyt. Személyi sérülés nem történt. Az üzem szakemberei leürítették a kemencét egy erre a célra kialakított aknába. A helyi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt a vészürítés alatt, valamint a kifolyt, olvadt fém visszahűtésében vettek részt, az üzem által biztosított száraz homok, valamint kéziszerszámok segítségével.

A 4045-ös út mellett, a tuzséri vasúti töltéspart és lakóingatlanok kertjei között tíz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet. A záhonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. 

Több baleset történt tegnap Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. 

Berkeszen, a Kossuth út elején egy személygépkocsi az árokba hajtott. A rendőrségi helyszínelés után a demecseri önkéntes tűzoltók kivontatták a járművet az árokból. Személyi sérülés nem történt.

Kukoricát szállító tehergépkocsi és egy utánfutót vontató személygépkocsi ütközött tegnap a vasmegyeri Kossuth és Kéki utcák kereszteződésénél. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit. Személyi sérülés nem történt. 

A 403-as út 14-es kilométerszelvényénél, egy személygépkocsi áthajtott a körforgalmon. A sofőr otthagyta autóját, ami forgalmi akadályt képezett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Árokba hajtott egy személygépkocsi a 4109-es út 13-as kilométerszelvényénél, Aranyosapáti közelében. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőröknek. Személyi sérülés nem történt.