Balesetek csütörtökön

2024. június 07. 09:43

Lesodródott az útról és fának ütközött egy sertéseket szállító teherautó a 3827-es úton, Dombrád és Gégény között.

A Kacsavártanya térségében történt, csütörtök délelőtti baleset következtében a járműbe az egyedül utazó sofőr beszorult, életét vesztette. A baleset áldozatát a kisvárdai hivatásos tűzoltók húzólánc és feszítővágó segítségével emelték ki a járműből. A baleset következtében elpusztult és az élő állatok elszállításáról a tulajdonos gondoskodott. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes útzár volt az érintett szakaszon.

Lesodródott az úttestről, kitört egy beton villanyoszlopot, majd az árokban állt meg egy kisbusz csütörtök kora reggel Ököritófülpös belterületén, a Kossuth Lajos utcában. A gépjárművet a mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították. A kisbuszban tízen utaztak, közülük három embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak.

Távközlési oszlopnak ütközött egy személygépkocsi a mérki Hunyadi utcában. Az autóban ketten utaztak, a mentőszolgálat egyiküket könnyebb sérülésekkel szállította kórházba. A járművet a nagyecsedi önkéntes tűzoltók áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették. 

Üvegtáblákat szállító pótkocsis tehergépkocsi süllyedt meg az úttest melletti árokparton Mátészalkán, az Alkotmány út elején. A pótkocsi a külső sávban forgalmi akadályt képezett. A helyi hivatásos tűzoltók a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság darujának segítségével a tehergépkocsit az árokból kivontatták.