Járműtűz és műszaki mentések

2024. szeptember 11. 08:11

Már nem először indult világgá a vizsla - állatmentés is volt Mátészalkán kedden.

Nyitott víztározóba esett egy nagy testű kutya tegnap kora délután a mátészalkai Vágóháztanyánál. Az eb nem tudott magától kimászni. A helyi hivatásos tűzoltók emelték ki a kutyát, majd átadták a gazdájának. 

Teljes terjedelmében égett egy mezőgazdasági vontató a jándi Rákóczi úton tegnap kora reggel. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók egy gyorssugárral fékezték meg a lángokat, amelyek másra nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt.

Darazsak költöztek egy fehérgyarmati iskola egyik ablakpárkánya alá, veszélyeztették az intézményben tartózkodókat. A helyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be a helyszínen. 

Nyerges vontatónak ütközött egy kisteherautó a 4-es főút 318-as kilométerszelvényénél, Kisvárda térségében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőröknek. Személyi sérülés nem történt.

Úttestre dőlt fákat, lehasadt faágakat távolítottak el tegnap motoros láncfűrészekkel a nyíregyházi, baktalórántházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók a nyíregyházi Tüzér és Selyem utcáknál, Kántorjánosi és Hodász, valamint Demecser és Kék között. 

Fotó: Mátészalka HTP