Esős kedd több balesettel

2023. január 18. 09:05

Tegnap reggel két kisteherautó ütközött össze a 4-es főúton, Nyíregyháza és Újfehértó között, a 267-es kilométernél.

A műszaki mentési munkálatokat a nyíregyházi hivatásos tűzoltók végezték. Az egyik kisteherautó platójáról vasanyag és csavaráru szóródott az úttestre. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a platós járművet, majd a rendőrségi helyszínelés után a közúti akadályt megszüntették. A beavatkozás ideje alatt félpályás útzár volt az érintett szakaszon. (Fotók a Galériában)

Két személygépkocsi ütközött a 4118-as úton, Nábrádnál. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanítást végeztek, majd a helyszínelés után a közúti akadályt megszüntették. A műszaki mentés idejére félpályás útzár volt érvényben. 

Két autó ütközött a 471-esen, Nyírbátor közelében. Az egyik jármű az úttest melletti árokba csúszott, majd a műszerfala elkezdett füstölni. Nyírbátor hivatásos tűzoltói az árokba csapódott gépkocsit áramtalanították, a füstölést megszüntették.

Forgalmi akadályt képezett egy nagyméretű fa lehasadt ága éjszaka Érpataknál, a 4912-es úton. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágat.

Fotó: Nyíregyháza HTP