Current Page aloldal fejlécképe

Sajtómeghívók

Erdők tűzvédelme
2020. március 18.

Az erdő- és a szabadtéri tüzek megelőzése érdekében tájékoztató, figyelemfelhívó táblát helyez ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzmegelőzési Bizottság az Erdei Tornapályához. Az eseményre ezúton tisztelettel meghívom.

Jégről mentés
2020. január 20.

A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szervezésében jégről mentési gyakorlatra hívom meg. A gyakorlaton részt vesz az Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság és a Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület.

Karácsonyi konténertűz Nyírbátorban
2019. december 10.

Naponta átlagosan 15 lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat. Télen ez a szám a duplájára emelkedik, 45 percenként kigyullad egy lakás.

Eszközök átadása
2019. november 20.

Az önkéntes tűzoltó egyesületek, az önkormányzati tűzoltóparancsnokságok, valamint az önkénes mentőszervezetek 2019. évi pályázaton elnyert felszereléseinek ünnepélyes átadására 2019. november 22-én kerül sor, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

Téli felkészítés
2019. november 15.

A téli rendkívüli időjárási körülményekre történő felkészülés keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon 2019. november 21-én, 10.00 órától egyeztetésre kerül sor, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

Biztonság hete
2019. november 13.

A téli rendkívüli időjárási körülményekre történő felkészülés keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon 2019. november 21-én, 10.00 órától egyeztetésre kerül sor, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

Önkéntes Mentőcsoportok Versenye
2019. szeptember 02.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében Nyíregyházán, a Bujtosi tó melletti park ad otthont, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében létrehozott területi önkéntes mentőcsoportok versenyének szombaton, amelyre tisztelettel meghívom. A közel húsz csapatnak kilenc állomáson, változatos elméleti és gyakorlati feladatok végrehajtása során kell majd bizonyítaniuk rátermettégüket.

IX. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság
2019. július 29.

Szakolyban, a Szakoly Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében, 2019. augusztus 3-án zajlik a IX. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság következő fordulója, amelyre tisztelettel meghívom.

Újraminősítő gyakorlat
2019. július 02.

Szombaton a területi rendeltetésű „Nyír” Mentőcsoport nemzeti minősítő gyakorlatát tartja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, amelyre tisztelettel meghívom.

ÖTE verseny Rakamazon
2019. június 05.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség és Rakamaz Város Önkormányzata szombaton rendezi meg az Önkormányzati, Önkéntes és Létesítményi Tűzoltók megyei versenyét, amelyre tisztelettel meghívom.

Rendvédelmi nap
2019. május 20.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tiszalöki Büntetés-végrehajtási Intézet Megyei Rendvédelmi Napot és Rendészeti zarándoklatot tart Máriapócson, amelyre ezúttal tisztelettel meghívom.

Nyitott szertárkapuk
2019. május 20.

Ismét megnyitják kapuikat a megye tűzoltóságai a „Nyitott Szertárkapuk 2019” rendezvény alkalmából.

Tűzoltó napi rendezvény
2019. május 02.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2019. május 3-án, Szent Flórián Nap és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 135. éves fennállásának alkalmából megemlékezést tart Nyíregyházán, amelyre tisztelettel meghívom.

Megyei Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny
2019. április 11.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2019. április 16-án Megyei Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyt rendez Nyíregyházán, amelyre tisztelettel meghívom.

Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny helyi fordulója Nyíregyházán
2019. április 08.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltsége 2019. április 10-én Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyt rendez Nyíregyházán, amelyre tisztelettel meghívom.